Koyu Kahve Saç Rengi Kimlere Yakışır? Akar Mı? Bakımı Nasıl Yapılır?

Yüze havalı, asil ve zarif bir ifade kazandıran koyu kahverengi olan saçlar, her yıl olduğu gibi bu yıl da kadınların vazgeçemediği saç renkleri arasında. Kadınlar arasında oldukça revaçta olan koyu kahve saç rengi kimlere yakışır, koyu kahve saç rengi akar mı, koyu kahve saç rengindeki saçlara bakım nasıl yapılır? İşte tüm bu soruların cevaplarını hazırladık!

HÜRRİYET HÜRRİYET
Koyu Kahve Saç Rengi Kimlere Yakışır? Akar Mı? Bakımı Nasıl Yapılır?

Koyu kahverengi saç rengindeki saçlar, oldukça doğal bir ışıltıya ve parlaklığa sahiptir. Genellikle koyu kahve saçlar kadınlar tarafından fazlası ile tercih edilen, modası geçmeyen saç renklerindendir.

Koyu Kahve Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Koyu kahve saç rengi genellikle her cilt tonuna gidebilen bir renktir. Ancak bu saç rengi en fazla, buğday ve esmer tenlilere yakışmaktadır. Sıcak bir alt tona sahip olan koyu kahverengi saç rengi, cildi çok daha genç, sağlıklı ve canlı göstermektedir. Solgun görünümlü bir cildiniz var ise, koyu kahve saç rengine bir şans vererek, cildinizin daha canlı bir biçimde görünebilmesini sağlayabilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER