Yalçın Koşukavak: Bursaspor şampiyon olacak

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, oyuna konsantre eksikliği ile başladıklarını belirterek, "3-0’dan dönmek kolay olmuyor. Oyunun son bölümünde maç 3-3 de bitebilirdi, 4-3 de ama kabullenmeyen bir takım var. Mağlup olduk ama yenilmedik. Bursaspor şampiyon olacak” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yalçın Koşukavak: Bursaspor şampiyon olacak

TFF 1. Lig'in 14. haftasında Bursaspor, sahasında Giresunspor'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan yeşil-beyazlı takımın teknik patronu Yalçın Koşukavak, "Oyuna çok konsantrasyon eksikliği ile başladık. Erken bir gol yedik. 5. dakika geriye düştük. Rakipte her gelen gibi kontra atakla oynadı. 35’de ikinci gol oldu. Golü bulamayınca ikinci yarı bireysel hata ile 3-0 oldu. Oyunun son bölümünde oyun 3-3 de, 4-3 de bitebilirdi. 3-0’dan geri dönmek önemliydi. Mağlup olduk yenilmedik. Bursaspor şampiyon olacak. Futbol hatalar oyunu. Biz bugün çok hata yaptık. Yaptığımız hatalarda gol yedik. Bunu telafi edeceğiz. Hiçbir oyunu hata yapmak istemez" diye konuştu.

"Hakemin standardı yoktu"

Hakemler konusuna da değinen deneyimli teknik adam, “Canı yandı mı konuşmak zorunda kalıyor insan. Hakemlerin oyun yönetme tarzı vardır. 18 içerisindeki hareketlere hassassanız, elle temas var, Özer’e yapılan hareket var. Bir tarzınız varsa aynı standardı bekliyorsunuz. Hakem çok kötü maçı yönetti, standardı yoktu. 20. dakikada kaleci zaman çalmaya başladı. Benzer pozisyonlarda farklı kararlar verdi, oyun kontrolünden çıkıyor böyle olunca. Sen buna penaltı çalabiliyorsan, buradakine de çalacaksın” açıklamasını yaptı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER