Konya'da olay! Sumudica'dan çıldırtan hareket!

Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica'nın, Konyaspor taraftarına yaptığı "Küme düşeceksiniz" işareti büyük tepkiyle karşılandı.

GASTE24 GASTE24
Konya'da olay! Sumudica'dan çıldırtan hareket!

Süper Lig'in 14. haftasında oynanan ve golsüz berabere biten Konyaspor - Gaziantep FK maçının ardından; konuk ekibin teknik direktörü Sumudica, Konyaspor taraftarına "Küme düşeceksiniz" işareti yaptı.

Habertürk'te yer alan habere göre, İttifak Holding Konyaspor, Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın taraftara yönelik yaptığı hareket nedeniyle bir açıklama yaptı. Açıklamada, "Gaziantep teknik direktörü Sumudica'nın maçın ardından önce tribünlerimizi tahrik etmesi, ardından taraftarımıza yaptığı utanç verici hareketini şiddetle kınıyoruz. Bu hadsiz teknik adam ve centilmenlikle bağdaşmayan hareketi için TFF'nin ilgili kurumlarını göreve davet ediyoruz" denildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER