Ünal Karaman: "İki zor deplasman var"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman açıklamalarda bulundu. Rizespor'un çok daha iyi şeyler hak ettiğini vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, önlerinde iki tane zor deplasman olduğuna dikkat çekti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünal Karaman: "İki zor deplasman var"

Süper Lig'in 26. haftasında 13 Mart Cuma günü MKE Ankaragücü'ne konuk olacak Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Ünal Karaman, kalan tüm maçları final niteliğinde gördüklerini söyledi.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde idman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Ünal Karaman, ligde kalma mücadelesi veren bütün takımlarla deplasmanda karşılaşacaklarını ve bunun kendileri için bir dezavantaj olduğunu söyledi. Maçlara fiziksel ve zihinsel olarak hazırlanmaya çalıştıklarını aktaran Karaman, "Umarım taraftarımızın ve bizi sevenlerin desteği ile zorlukları aşarız. Geldiğimiz andan itibaren, taraftarımız, başkanımız ve yönetimimiz sayesinde inanılmaz rahat bir çalışma ortamımız var. Çok daha iyiyi ve güzeli hak eden bir Rizespor var." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER