Berlin Türk Başkonsolosluğu Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Türk Başkonsolosluklar genellikle yurt dışında belirli yerlerde bulunur. Başkonsolosluk o ülkede yaşayan Türklerin belirli işlemlerini gerçekleştirmektedir. Berlin Türk Başkonsolosluk da bunlardan birisidir. Peki, Berlin Türk Başkonsolosluğu nerededir? Konsolosluk iletişim bilgileri, adresi, telefon numarası ve çalışma saatleri nelerdir? Sizler için bu konuyu detayları ile derledik.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Berlin Türk Başkonsolosluğu Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Berlin Türk Başkonsolosluk Almanya'da yer almaktadır. Berlin'de yaşayan Türklerin doğum, ölüm, pasaport, askerlik, evlilik ve noter gibi işlemleri gerçekleştirilmektedir. Çalışma saatleri içerisinde randevu alınabilmektedir.

 Berlin Konsolosluk

 Berlin Konsolosluk Almanya'da yer almaktadır. Almanya'da görev yerleri: Berlin, Brandenbugrg, Mecklenburg, Vorpommern, Sachsen bölgeleridir. Doğum, ölüm, askerlik, pasaport, adli konular, evlilik gibi işlemler konsolosluklarda gerçekleştirilmektedir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER