Ziraat Bankası Temel İhtiyaç Kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası tarafından sunulan ihtiyaç kredisi desteği ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Uygun faiz oranıyla 6 ay sonra ödenecek olan 1000 TL ile 10000 TL arasında destek kredisi imkânı sunan Ziraat Bankası 6 ay geri ödemesiz temel ihtiyaç kredisi nasıl alınır? Ziraat Bankası Temel İhtiyaç Kredisi başvurusu nasıl yapılır?

POSTA POSTA
Ziraat Bankası Temel İhtiyaç Kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Ziraat Bankası temel ihtiyaç kredisi başvuru yapma işlemi, koronavirüs döneminde kredi ihtiyacı duyan vatandaşların gündeminde. Ziraat Bankası, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygun faiz oranıyla 6 ay sonra ödemeli 1000 TL ile 10000 TL arasında temel ihtiyaç destek kredisi imkanı sunuyor.

Kredi Başvurunuzun güncel durumunu Internet Şube, Ziraat Mobil uygulaması ve https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/bireysel-kredi-basvurulari/ihtiyac-destek-kredisi-kullandirim adresinden takip edebilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER