“Çocuğumu Los Angelas’ta Büyütemezdim”

Hülya Koçyiğit, TRT 2 ekranlarında yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programında Erkan Petekkaya'yı konuk etti. Ünlü aktör; hedeflerinin, korkularının, hayallerinin, kariyerinin dönüm noktalarının ve aile ilişkilerinin konuşulduğu programda Koçyiğit’in sorularını yanıtladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
“Çocuğumu Los Angelas’ta Büyütemezdim”

Programda, sanat yaşamı ile ilgili Hülya Koçyiğit’in sorularını cevaplayan Erkan Petekkaya ilk kamera önü deneyimini bir tanıtım filminde depresyona giren bir adamı oynayarak yaşadığını belirtti. İzleyicilerden gelecek tepkileri her zaman merak ettiğini söyleyen sanatçı “Öyle Bir Geçer Zaman ki de Ali Kaptan’ı canlandırırken küfür yemekten çok korktum ama hiç başıma gelmedi ve itiraf edeyim bu rol benim uykularımı kaçıran bir roldü” dedi. Ali Kaptan’ı çok hayal ettiğini belirten Petekkaya “Bostancı’da yaşadığım dönemde mahallemde kimsenin sevmediği bir adam vardı, ben ise çok severdim, çok düşündüm ben o adamı niye seviyorum diye ve o sevgiyi çıkardım ortaya. Ali Kaptan’ı da o sevgiyle oynadım” dedi.

“Çocuğumu Los Angelas’ta Büyütemezdim” - Resim : 1

Vurgun projesi için yirmi beş günde dokuz kilo verdiğini söyleyen Petekkaya, hayatında gördüğü en iyi senaryonun ise Köpek dizisine ait olduğunu söyledi.

“F16 Pilotunu Canlandırmak İstiyorum”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER