Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Okullardan Yarınlara programında açıklamalarda bulunuyor... Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

- Farklı cephelerde mücadelemize devam ediyoruz. Deprem bizi beklemiyor. Afetlere hazırlık çalışmalarımızı hızlandırmalıyız. Kentsel dönüşüm için kapısını çaldığımız vatandaşlarımız bize aynı şekilde cevap vermiyor. Ciddi sıkıntı yaşıyoruz.

- Ücretsiz dağıttığımız kitapların sayısı 3 milyar adedi geçmiştir. Çocuklarımızın çok yönlü gelişimini hedefledik. Ders kitaplarını ücretsiz vererek vatandaşlarımızı büyük bir yükten kurtardık.

- Yardımlarla deprem riski yüksek olan yerlerdeki okullara öncelik vermeliyiz. 18 milyon öğrenci 70 bin okulda eğitim görüyor. 13 bin yeni okula ihtiyaç var ve bazı okullar da güçlendirilmeli.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER