2 banka kredi faizlerini düşürdü

Merkez Bankası'nın aldığı faiz indirimi kararı sonrası, bankalardan ardı ardına faiz oranları indirim haberi geliyor. Ziraat Bankası'nda yapılan açıklamada, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını maaş müşterileri için aylık yüzde 1.25'e, kurumsal kredi faiz oranlarının da aylık yüzde 13-15.5 aralığına düşürüldüğü bildirildi

PARALİMANI PARALİMANI
2 banka kredi faizlerini düşürdü

Ziraat Bankası, kredi faiz oranlarını 16 Eylül'den itibaren geçerli olmak üzere indirdiğini açıkladı.

Ziraat Bankası Kurumsal Kredi faiz oranlarını aylık yüzde 13-15,5 aralığına kadar düşürdü.

İhtiyaç Kredisi faiz oranlarını da maaş müşterileri için aylık yüzde 1,25’e ve maaş dışı müşteriler için ise aylık yüzde 1,35’e düşürdü.

Ayrıca, Konut Kredilerinde 500 bin TL ve üzeri kredilerde faiz oranını aylık yüzde 1,19 olarak belirledi. 500 bin TL altındaki konut kredilerinde faiz oranı aylık yüzde 0,99’dur.

İş Bankası konutta 120 ay vadeli kredi faizlerini 1,17'ye çekti

Merkez Bankası'nın dün politika faizinde 325 baz puan indirime gitmesinin ardından İş Bankası konut kredisi faizlerini düşürdü.

Türkiye İş Bankası, konut kredisi faiz oranlarını 120 ay vadeye kadar yüzde 1,17'ye indirdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARALİMANI internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER