Erdoğan G-20'ye böyle damga vurdu!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, G-20 Zirvesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın temaslarına ilişkin fotoğraflı bir paylaşımda bulundu.

GASTE24 GASTE24
Erdoğan G-20'ye böyle damga vurdu!

G-20 Zirvesi başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirve kapsamında dünya liderleri ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Erdoğan'ın temaslarına ilişkin bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda Erdoğan'ın ABD Başkanı Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile sohbetlerine ilişkin fotoğraflar da yer aldı.

Fahrettin Altun, fotoğrafı "G-20 Osaka Liderler Zirvesi’nden..." ifadesiyle paylaştı. Özellikle, ABD ile yaşanan S-400 ve F-35 gerilimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Trump'ın fotoğrafı dikkat çekti.

Kaynak: Ajanslar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER