Göztepe’den 43 yıl sonra aynı başlangıç

Göztepe, 43 yıl sonra en kötü sezon başlangıcına imza attı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Göztepe’den 43 yıl sonra aynı başlangıç

Süper Lig’de Çaykur Rizespor’la deplasmanda 0-0 berabere kalıp, 4’üncü haftayı da galibiyetsiz kapatan ve ligde henüz gol atamayan tek takım olan Sarı-kırmızılılar bu sezon yaşadığı olumsuz tabloyla Süper Lig’de 1976-1977 sezonunda da karşılaştı.

O dönem de ilk 4 haftada galibiyet yüzü görmeyen Göztepe, lig bitiminde küme düştü. Sarı-kırmızılılar 1976-1977’de ilk 4 haftada Trabzonspor ve Altay’a 1-0 yenilip, Giresunspor’la 0-0, Fenerbahçe’yle de 1-1 berabere kalmıştı. Galibiyet hasretine 5’inci haftada Zonguldakspor’u 2-1 yenerek son veren Göztepe, aynı kabusu büyük umutlarla başladığı 2019-2020 sezonunda da yaşamış oldu.

İlk 2 haftada Antalyaspor’a 1-0, deplasmanda ise Beşiktaş’a 3-0 kaybeden Göztepe, Yukatel Denizlispor ve Çaykur Rizespor’la yenişemedi. Sadece 2 puanı hanesine yazdıran İzmir ekibi, taraftarını bir türlü sevindiremedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER