Taraftarlarını ligde üzdüler, Avrupa'da güldürdüler

Avrupa kulvarında grup maçları bitmeden son 16 turuna adını yazdıran Real Madrid, Bayern Münih, Manchester United gibi takımlar, başarılı performanslarını ligde taşıyamadı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Taraftarlarını ligde üzdüler, Avrupa'da güldürdüler

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son beş sezonun dördünde kupa sevinci yaşayan İspanyol temsilcisi Real Madrid, teknik direktör Zinedine Zidane ve Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılmasıyla yaşadığı sarsıntıyı ligdeki puan kayıplarıyla derinden hissederken, "Devler Ligi'nde ise taraftarlarının beklentilerini karşılayan bir grafik sergiledi.

G Grubu'ndaki 5. hafta mücadelesinde, sahasında oynadığı iki maçta attığı 8 gol ve kaleyi bulan 25 şutla Şampiyonlar Ligi'nin bu alanda en iyi istatistiğe sahip takımı Roma'ya konuk olan Real Madrid, İtalyan temsilcisini Gareth Bale ve Lucas Vazquez'in golleriyle 2-0 yenerek son 16 turuna kalmayı garantiledi.

Julen Lopetegui'yi olaylı bir şekilde takımın başına getiren eflatun-beyazlıların bu sezon ligdeki inişli çıkışlı performansı ise taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER