Chelsea'den sonra hedef Manchester City mi? Şeyh Mansour - Esad görüşmesi Ada'yı karıştırdı

Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'e uygulanan ambargolar gündemdeki sıcaklığını korurken, bir Premier Lig takımı daha İngiliz hükümetinin tepkisini çekti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Chelsea'den sonra hedef Manchester City mi? Şeyh Mansour - Esad görüşmesi Ada'yı karıştırdı

Ukrayna savaşı sonrası hem Rusya'ya hem de Rus iş adamlarına tüm dünyada ciddi yaptırımlar uygulanırken, Premier Lig ekibi Chelsea'nin Rus sahibi Roman Abramovich de yaptırımlardan en çok etkilenen isimlerden olmuştu.

Chelsea'yi satışa çıkaran Abramovich'in İngiltere'deki tüm mal varlığına el konulurken, İngiliz hükümetinin hedefinde bu kez bir başka Premier Lig ekibi Manchester City'nin sahibi Şeyh Mansour bin Zayed al-Nahyan yer alıyor.

İngiliz basınına yansıyan habere göre; BAE Başbakan Yardımcısı olan Şeyh Mansour bin Zayed al-Nahyan'ın geçtiğimiz günlerde ülkeyi ziyaret eden ve iç savaşın ardından 11 yıl sonra ilk kez bir Arap ülkesine ziyarette bulunan Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'la görüşme gerçekleştirmesi, İngiliz hükümetinin tepkisini çekti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER