Denizlispor yeniden kongreye gidiyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'un başkanı Mehmet Uz, yönetim kurulundaki istifa sürecinin ardından 17 Eylül'de yeniden kongre yapma kararı aldıklarını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Denizlispor yeniden kongreye gidiyor

 Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, kısa süre önce kongreden çıktıklarını hatırlatan Uz, yönetimde istifaların olduğunu, buna da saygı gösterdiklerini dile getirdi.

Uz, "Yönetim kurulundaki istifa sürecinin ardından yeni bir kongre kararı aldık. Daha güçlü bir ekip, yapı ve planlama yapmak istiyoruz. Biz yönetim kurulu olarak tekrar adayız. Kimsenin endişesi olmasın. Aday da çıkabilir, saygı duymak gerekiyor. Bizden iyi bir aday çıkarsa, kendilerini destekleriz." ifadelerini kullandı.

Yönetime geldiklerinde ligde kalmayı hedef olarak koyduklarını aktaran Uz, şu ana kadar 16 futbolcuyu transfer ettiklerini aktarırken, şöyle konuştu:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER