12min.me yeni sezonu İstanbul'da açıyor

12min.me İstanbul yeni sezonuna 14 Kasım Perşembe günü, Joint Idea Kanyon’da başlıyor. Ignite Talks etkinlik serisi dokuzuncu etkinliği, 14 Kasım 2019 Perşembe günü, Joint Idea, Kanyon mekan desteği ve işbirliği ile devam ediyor.

POSTA POSTA
12min.me yeni sezonu İstanbul'da açıyor

UNDP Türkiye’den Hansın Doğan, sosyal girişimci Zeynep Karagöz ve startups.watch kurucusu Serkan Ünsal, etkinliğin 3 konuşmacısı olacak.


Buluşmalarımıza yeni iş yapma modelleri, tasarım, girişimcilik, dijital dönüşüm, inovasyon, sosyal fayda odaklı yaratıcı gelecek çözümleri üzerine çalışan/kafa yoran ve ilham almak isteyen herkes davetli.


12min.me İstanbul etkinliklerine meetup üzerinden davetiyenizi alarak katılabilirsiniz.


www.meetup.com/12minist


12min.me nedir?


Zamanını Boşa Harcama !


Artık uzun toplantılarla dolu mesai saatlerinin ardından saatlerce sunum dinlemek istemiyoruz. Yeni ve ilginç şeyleri ilk ağızdan duymak, bunu da rahat bir ortamda yapmak istiyoruz.

12min.me, bunları yapabilmek için genç profesyonelleri ve uzmanları bir araya getiriyor, herkes deneyimlerini hiyerarşiler, ast üst, ünvan kategorisi olmadan paylaşabiliyor. Kısaca, eski ve yeni ekonomi arasında sıkışmış, günümüz dünyasının açmazlarını ve iyi örneklerini, şaşırtıcı girişimcilerin, hikayelerinin yer aldığı, çoğunlukla her ayın ikinci perşembesi yapılan bağımsız buluşmalar serisi. 3 harika konuşmacı, 3 aşamada katılımcılarla zaman geçiriyor:


  • 12 dakika | sunum/konuşma/paylaşım
  • 12 dakika | soru/cevap
  • 12 dakika | ağ kurma/sosyalleşme/iletişim
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER