Son dakika: Ermenistan'la normalleşme sürecinde sıcak gelişme: Serdar Kılıç özel temsilci olarak atanıyor

Son dakika haberine göre Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ermenistan'la normalleşme süreci kapsamında eski Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'ın özel temsilci olarak görevlendirileceğini açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Ermenistan'la normalleşme sürecinde sıcak gelişme: Serdar Kılıç özel temsilci olarak atanıyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Birleşik Arap Emirlikleri'ne gerçekleştirdiği ziyareti hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. Çavuşoğlu, Ermenistan ile normalleşme süreci kapsamında eski Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç'ı özel temsilci olarak görevlendireceklerini belirtirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşik Arap Emirlikleri ziyareti hakkında da bilgi verdi.  Bakan Çavuşoğlu, 4-15 şubat için planlama yapıldığını bildirdi.

ABD'DEN DESTEK

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye ile Ermenistan'ın normalleşme sürecinde özel temsilciler atama açıklamalarını memnuniyetle karşıladıklarını belirtip, kuvvetle desteklediklerini açıklamıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER