Kayseri şehidinin Bayrampaşa'daki baba ocağına ateş düştü

KAYSERİ'de sabah saatlerinde meydana gelen hain terör saldırısı sonucu şehit olan Piyade Çavuş Fehmi Barçın'ın İstanbul Bayrampaşa'daki baba evine ateş düştü. Terhisine 2 hafta kalan şehit Çavuş Fehmi Barçın'ın 35 gün sonra düğünü olacağı öğrenildi.Kayseri'de sabah saatlerinde çarşı iznine giden askerleri taşıyan otobüse bomba yüklü araçla gerçekleştirilen hain saldırıda şehit düşen Piyade...

F5HABER F5HABER
Kayseri şehidinin Bayrampaşa'daki baba ocağına ateş düştü

KAYSERİ'de sabah saatlerinde meydana gelen hain terör saldırısı sonucu şehit olan Piyade Çavuş Fehmi Barçın'ın İstanbul Bayrampaşa'daki baba evine ateş düştü. Terhisine 2 hafta kalan şehit Çavuş Fehmi Barçın'ın 35 gün sonra düğünü olacağı öğrenildi.

Kayseri'de sabah saatlerinde çarşı iznine giden askerleri taşıyan otobüse bomba yüklü araçla gerçekleştirilen hain saldırıda şehit düşen Piyade Çavuş Fehmi Barçın'ın İstanbul Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 14. Sokak'ta bulunan baba evine ateş düştü. Şehidin babası Bahri Barçın ve annesi Ayşe Barçın, acılı haberi aldıktan sonra Kayseri'ye doğru hareket ettiği öğrenildi. Şehit haberinin duyulmasından sonra Barçın'ın oturduğu eve yakınları ve komşuları akın etti. Barçın'n oturduğu sokağa dev Türk bayrağı asılırken, komşuları da şehit haberi sonrası evlerinin camlarını Türk bayrakları ile donattı.

BİR TANE FEHİM GİDER AMA YÜZLERCE FEHİMLER DİMDİK AYAKTA DURUR

(DHA - Soner HASIRCIOĞLU)
SONRAKİ HABER