Son dakika haberi | Sergen Yalçın: "Beyler burası Beşiktaş! Formanın hakkını verin"

Sergen Yalçın, 7 milyon Euro’luk Rio Ave’ye elenilmesinin ardından esti gürledi:

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberi | Sergen Yalçın: "Beyler burası Beşiktaş! Formanın hakkını verin"

İzolasyon süreci biten ve takımın başına dönen Beşiktaş Teknik Direktörü, dünkü idmanda “Ne olursa olsun Rio Ave elenmeyecek bir takım değildi. Burası Beşiktaş. Bir an önce toparlanın” dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda eden, ardından Avrupa Ligi’nin 3. eleme turunda Portekiz’in 7 milyon Euro bütçeli Rio Ave takımına penaltılar sonrasında elenip Avrupa defterini kapatan Beşiktaş’ta, teknik direktör Sergen Yalçın, dünkü antrenmanda futbolcularına sert tepki gösterdi “Biliyorum, önemli bir pandemi dönemi yaşıyoruz. Dikkatli olmaya çalışıyoruz, kısıtlı çalışmalarımıza ve eksik kadro yapımıza rağmen başarılı bir dönem geçirdik. Ancak Rakibimiz Rio Ave elenmeyecek bir takım değildi” diyen Yalçın, şöyle devam etti: “Size şunu söyleyeyim; forma şansı bulmayanlar veya bulanlar, bazılarınızın saha içinde sıfır katkı oynamalarına artık izin veremem. Burası Beşiktaş. Herkes formanın hakkını vermeli.”

‘38 yaşındaki Atiba’yı örnek alın’

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER