Yol ortasında aniden yere düştü! Hanife Büşra Konyar yorgun mermi kurbanı oldu

Tokat'ta alışverişten dönen 17 yaşındaki Hanife Büşra Konyar, yol ortasında aniden yere düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık görevlileri geldi. Konyar'ın yoğun bakımdaki tedavisi sürerken genç kızın başına yorgun mermi isabet ettiği öğrenildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yol ortasında aniden yere düştü! Hanife Büşra Konyar yorgun mermi kurbanı oldu

Olay, dün ilçe merkezindeki Hükümet Caddesi'nde meydana geldi.

İbrahim-Nakşiye Konyar çiftinin 3 çocuğundan biri olan Hanife Büşra Konyar, alışverişten eve dönerken, yol ortasında yere düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Konyar'ın başına mermi isabet ettiği ortaya çıktı. Ağır yaralı olan Konyar, ilk müdahalenin ardından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Uygulama ve Araştıma Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakımda tedavisi süren genç kızın durumu ciddiyetini koruyor. Olay anı ise caddedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde genç kızın kuzeni Şevval Keskin ile birlikte yürüdüğü sırada yere yığıldığı, çevredeki vatandaşların yardım için etrafta toplandığı ve ambulansın olay yerinde genç kıza müdahale ettiği görülüyor.

Yol ortasında aniden yere düştü! Hanife Büşra Konyar yorgun mermi kurbanı oldu - Resim : 1

'YORGUN MERMİ OLDUĞU SONRADAN ÖĞRENDİK'

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER