Gaziantep FK'da Sumudica muradına eriyor! Transfer müjdesi...

Gaziantep FK'da teknik direktör Sumudica muradına eriyor... Geçtiğimiz gün transfer isteğinde bulunan Rumen hoca yeni oyuncuları kadrosunda görecek. Başkan Mehmet Büyükekşi, transfer çalışmalarında son aşamaya geldiklerini ve taraftarlara müjdeli haberleri kısa sürede vereceklerini açıkladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gaziantep FK'da Sumudica muradına eriyor! Transfer müjdesi...

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’in 4. haftasında yarın akşam konuk edeceği Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlılar, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını devam ederken Kulüp Başkanı Mehmet Büyükekşi, Trabzonspor karşısında sezonun ilk galibiyetini alarak taraftarları mutlu etmek istediklerini söyledi. Takımı güçlendirmek için transfer çalışmalarına da devam ettiklerini de belirten Büyükekşi, kısa süre içerisinde taraftarlara müjdeli haberleri vereceklerini açıkladı.

"Yeninde çıkış yakalayacağız"

Lige kötü başladıklarını ama Trabzonspor maçıyla yeniden çıkışa geçeceklerini söyleyen Mehmet Büyükekşi, "Süper Lig’e istediğimiz başlangıcı yapamamış olabiliriz ancak takımımız geçtiğimiz sezon da benzer şekilde bir başlangıç göstermişti. Ligde şu ana kadar üç karşılaşmayı geride bıraktık tek yenilgimizi Galatasaray deplasmanında aldık. Karagümrük karşısında son dakikalarda yediğimiz şanssız golle üç puanı kaçırırken, Göztepe deplasmanında da öne geçtiğimiz karşılaşmadan beraberlikle sahadan ayrıldık. Sezon başları tüm takımlar için zorlu olabiliyor ve bir süreç gerekiyor. Taraftarlarımızın bu geçiş süreci içerisinde destek olmaları büyük önem taşıyor. Geçtiğimiz sezonu da herkes hatırlıyordur. Takımımız, yönetimimiz ve şehrimiz el ele vererek büyük bir mücadele örneği sergiledik ve ligi 8. sırada tamamlamayı başarmıştık. Bu sezon da hedefimiz bu başarıyı istikrarlı hale getirip, daha üst sıralar için mücadele etmektir. Umut ediyorum ki Trabzonspor maçında alacağımız iyi bir skorla birlikte ligde yeniden çıkışa geçeceğiz" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER