Bu görüntüler infial yaratmıştı... Maske karşıtı kadın saldırı ve hırsızlıkla suçlandı!

Geçtiğimiz günlerde ABD'de bir Uber şoförüne yapılan ırkçı saldırı anbean kameralara yansımış, görüntüler sosyal medyada paylaşılınca yaşanan olay adeta infial yaratmıştı. Olayın kahramanı olan maske karşıtı kadın için mahkemeden flaş karar geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bu görüntüler infial yaratmıştı... Maske karşıtı kadın saldırı ve hırsızlıkla suçlandı!

Geçtiğimiz günlerde ABD'de bir Uber şoförüne yapılan ırkçı saldırı anbean kameralara yansımış, görüntüler sosyal medyada paylaşılınca yaşanan olay adeta infial yaratmıştı.

ABD’nin San Francisco kentinde bir Uber sürücüsü, aracına aldığı yolculara maske takmalarını uyarısında bulundu. Uyarıya öfkelenen yolcular, şoförün maskesini yırtarak biber gazı sıktı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) San Francisco eyaletine bağlı Bayview bölgesinde 32 yaşındaki Subhakar Khadka adlı Uber şoförü, aracına aldığı üç yolcunun saldırısına uğradı. Khadka müşterilerine maske takmaları konusunda uyarıda bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER