MHP'li Yalçın: Yapraklar, Cumhur İttifakı'nın önünde sürüklenip savrulacaktır

MHP Genel Başkanı Semih Yalçın, "Pensilvanya'dan esen rüzgârların kaldırdığı yapraklar, topraklarımızda esen Cumhur İttifakı fırtınasının önünde sürüklenip savrulacaktır" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
MHP'li Yalçın: Yapraklar, Cumhur İttifakı'nın önünde sürüklenip savrulacaktır

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamasında, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi ile ilgili değerlendirme yaptı.

Yalçın, günümüzde Türk siyasi hayatında uluslararası dolar baronları tarafından, küresel sermayenin yakın mazideki mutemet adamı Kemal Derviş’in birbirinden kötü, üçüncü, hatta beşinci sınıf kopyaları ve versiyonlarının birer birer sahaya sürülmeye başlandığını belirtti.

Yalçın, dünyanın jandarmalığından vazgeçmeyen ve Orta Doğu'da İngiltere'den devraldığı emperyalist misyonu sürdürme çabası içindeki ABD'nin de bölgenin bu en önemli ülkesini avucunda tutmak için 2009'dan itibaren Türkiye'de iç siyasete yön verme çabalarını hızlandırdığını kaydetti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER