İzmir'deki bu görüntünün ardından... Belediyeden izdiham için özür

Konak ilçesinde İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yardım dağıtımı sırasında izdiham oluştu. Koronavirüs tedbirlerinin unutulduğu yardım dağıtımı, tepkiye neden oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili açıklama yaptı ve özür diledi. "Tüm yetkili kadrolar için çıkartılması gereken dersler içerse de bugüne dek sergilenen gerçek dayanışma tablosunu gölgeleyemeyecektir." ifadelerine yer verilen açıklamada, "İzdiham yaşanmasına neden olan süreç, sadece bir mahallemizde iletişim kopukluğu ve personelimizin bu duruma hazırlıksız yakalanması sonucu ortaya çıkmıştır." denildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İzmir'deki bu görüntünün ardından... Belediyeden izdiham için özür

Koronavirüsle mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Konak ilçesine bağlı 2’ci Kadriye Mahallesi sakinlerine gıda ve hijyen malzemeleri dağıtıldı. Kolilerin dağıtımı sırasında yaşanan izdiham sırasında koronavirüs tedbirlerine uyulmadığı dikkat çekti.

BAŞDAŞ: VİRÜSE DAVETİYE ÇIKARTTILAR

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, yardım izdihamı ile ilgili İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından Soyer'e seslenen Başdaş, “ Medyatik İzmir Büyükşehir Belediyesi yine yaptı yapacağını. Hizmet edeceğim derken eline yüzüne bulaştırmakta üstüne olmayan CHP zihniyeti pandemi sürecini gözetmeksizin ‘ihtiyaçlı ailelere erzak dağıtacağız’ derken sokağa çıkma yasağında insanımızı sokağa döktü. Adeta virüse davetiye çıkardı. Siz ‘Siyasi Şov’ yapacaksınız diye insanımızın sağlığını hiçe sayamazsınız!” ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER