Esenyurt'ta taksici neye uğradığını şaşırdı: Öldürsen de çalışmıyorum

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir kişi, bindiği taksinin istediği yere götürmeyip 'Öldürsen de çalışmıyorum' demesi üzerine şoföre zor anlar yaşattı. Şoförü kolundan tutup, hakaretler yağdıran yolcu, o anları da kendi cep telefonu kamerası ile kaydetti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Esenyurt'ta taksici neye uğradığını şaşırdı: Öldürsen de çalışmıyorum

Olay, geçen salı akşam saatlerinde Esenyurt'ta yaşandı. İddiaya göre, yağmurda yürümek istemeyen 2 kişi, taksiye binmek istedi. Bindikleri taksicinin, trafiğe girmek istememesi üzerine şoför ve yolcular arasında tartışma başladı.

Ön koltuğa oturan yolcu, taksiciyi yolcu seçmekle suçlayıp, "Çakallık yapıyor" diyerek hakaret etmeye başladı. Yolcunun kolundan tutması üzerine taksi şoförü, "Öldürsen de çalışmıyorum" dedi.

Dünyaca ünlü oyuncu İstanbul'da taksi bulamadı: 20 dakika durakta bekledi

Yaşanan sözlü tartışmanın ardından hakaretler yağdırarak şoförü zor durumda bırakan yolcu, araçtan iner inmez küfretmeye başladı. Yaşananlar ise şoföre zor anlar yaşatan kişinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Film gibi olay! Yolcusu olduğu taksiyi çaldı, yaptığı pes dedirtti
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER