Bahçeli'den sert açıklamalar: Sıra Fırat'ın doğusuna geldi

MHP lideri Bahçeli, Bayburt'ta açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "CHP itiraz etse de şimdi sıra Fırat'ın doğusuna gelmiştir. ABD’nin oyalama taktikleri, terör örgütü YPG/PKK’ya tırlar dolusu silah sevkiyatı, Türkiye’nin azmini kırmaya yetmeyecek, tehditler ise işe yaramayacaktır." dedi.

DÜNYABÜLTENİ DÜNYABÜLTENİ
Bahçeli'den sert açıklamalar: Sıra Fırat'ın doğusuna geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bayburt'ta halka hitap etti.

Türkiye’nin içeride ve dışarıda çok cepheli bir mücadele içinde olduğunu dile getiren Bahçeli, “Pençe 1, Pençe 2, Pençe 3, Kıran 1, Kıran 2 operasyonları eş güdüm ve eş zamanlı şekilde icra edilirken terör örgütü köşeye sıkışmış, bu sayede Diyarbakır’da analar CHP’nin ikizi HDP’den dağa kaçırılmış evlatlarını istemek suretiyle il başkanlığının kapısına dayanmışlardır.” dedi.

Kan ve insan tacirlerinin kaçacak yerinin kalmadığını belirten Bahçeli, “Anaların akan gözyaşları, farklı tepkileri CHP ile HDP’yi zora sokmuştur. Bu tablonun neresinde hezimet, neresinde yıkım ve yeni sistemin zaafı vardır. İnsana izaha çalıştığın bu gerçekler nasıl örtbas edilecektir.” diye konuştu.

Bahçeli, şunları söyledi:

“CHP itiraz etse de şimdi sıra Fırat'ın doğusuna gelmiştir. ABD’nin oyalama taktikleri terör örgütü YPG/PKK’ya tırlar dolusu silah sevkiyatı, Türkiye’nin azmini kırmaya yetmeyecek, tehditler ise işe yaramayacaktır.”

Kaynak: Ajanslar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında DÜNYABÜLTENİ internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER