Son Dakika | Fenerbahçe'de Laurent Blanc sürprizi!

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları sürüyor. Deneyimli teknik adam Laurent Blanc'ın, Mevlüt Erdinç'i arayarak sarı lacivertli takım hakkında bilgi aldığı ifade edildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Fenerbahçe'de Laurent Blanc sürprizi!

Corona virüsü nedeniyle liglere verilen ara Fenerbahçe'ye yaradı. Çıkacağı ilk lig maçına statü gereği yeni teknik direktörüyle çıkması gereken Kanarya, bu konuda aceleci davranmıyor.

Sarı-lacivertliler birçok teknik adamla görüşürken gündeme gelen son ismin ise deneyimli hoca Laurent Blanc olduğu öne sürüldü. Öyle ki, Fransız basınından gelen haberlere göre Blanc, Fenerbahçeli futbolcu Mevlüt Erdinç'i telefonla arayarak takım hakkında bilgi aldı.

Fransızların ünlü futbol dergisi Onze Mondial, Blanc'ın Fransa'da oynadığı dönemden arkadaşı olan Mevlüt Erdinç'i telefonla arayarak Fenerbahçe hakkında sorular sorduğunu yazdı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER