Bakan Kurum: Koronavirüs nedeniyle çevre ihbar hattı oluşturduk

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, koronavirüs tedbirleri kapsamında, 11 maddelik genelgeyi 81 ile gönderdiklerini ifade ederek, vatandaşların temasının olduğu alanlarda temizlik işlemlerinin düzenli bir şekilde yapılması gibi tedbirlere ilave Çevre İhbar Hattı oluşturduklarını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Kurum: Koronavirüs nedeniyle çevre ihbar hattı oluşturduk

 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Murat Kurum, Elazığ’da meydana gelen depremin ardından yapılan çalışmaları incelemek üzere kente geldi. İlbank Bölge Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bakan Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak koronavirüs nedeniyle alınan tedbirleri açıkladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak, dün, 81 ile bir genelge gönderdiklerini anlatan Bakan Kurum, valiliklere gönderdikleri genelgenin 11 madde halinde koronavirüse karşı şehirlerin, belediyelerin, vatandaşların alması gereken tedbirleri ve bu tedbirlere ilişkin yapılacakları içerdiğini aktardı. 11 maddelik genelgede alınan kararlarda belediyeler ve valiliklerin, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nca alınan kararlarla eş düzeyde ve paralel bir şekilde çalışacağını dile getirdi.

’BİLİM KURULU’NUN ALDIĞI KARARLARI ŞEHİRLERİMİZDE UYGULAYACAĞIZ’

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER