Sarısu Plajı Nerede Ve Nasıl Gidilir? Sarısu Plajı Özellikleri, Kamp İle Konaklama Detayları Ve Giriş Ücreti (2020)

Yaz sezonu için herkes tatil planlarını yapmaya başladı. Türkiye genelinde birbirinden güzel tatil rotalarında eşsiz tatiller gerçekleştirilebiliyor. Önemli olan en güzel tatil rotaları için tertemiz plajlar tercih edilmesidir. Antalya'da bulunan Sarısu Plajı da en çok tercih edilen plajlardan. Sarısu Plajı ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Sarısu Plajı Nerede Ve Nasıl Gidilir? Sarısu Plajı Özellikleri, Kamp İle Konaklama Detayları Ve Giriş Ücreti (2020)

Kadınlar Plajı olarak da bilinen Sarısu Plajı Antalya'da yer alıyor. Sadece kadınların denize girdiği bir sosyal tesis olan bu plajda çeşitli hizmetler de veriliyor.

Sarısu Plajı Hakkında Bilgi

Antalya'da bulunan Sarısu Plajı aynı zamanda "Kadınlar Plajı" olarak da biliniyor. Kadınların rahat ve keyifli bir biçimde denize girebildikleri bu plaj aynı zamanda sosyal tesisin içerisinde yer alıyor. Plajın da bulunduğu sosyal tesisin içerisinde kır bahçesinden market ve oyun alanları da bulunuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER