Şehit Fehmi Barçın'ın cenazesi helallik için Bayrampaşa'daki baba evinde

KAYSERİ'deki hain terör saldırısında şehit olan Piyade Çavuş Fehmi Barçın'ın cenazesi helallik alınması için baba evine getirildi. Bu sırada baba Bahri Barçın, anne Ayşe Barçın ile şehidin nişanlısı Elif Özcan'ın fenalaştıkları görüldü. Baba Bahri Barçın cenaze aracının önünde bulunan oğlunun fotoğrafına dokunmak istedi.Terhisine 2 hafta kalan şehit olan Barçın'ın 35 gün sonra evleneceği Elif...

F5HABER F5HABER
Şehit Fehmi Barçın'ın cenazesi helallik için Bayrampaşa'daki baba evinde

KAYSERİ'deki hain terör saldırısında şehit olan Piyade Çavuş Fehmi Barçın'ın cenazesi helallik alınması için baba evine getirildi. Bu sırada baba Bahri Barçın, anne Ayşe Barçın ile şehidin nişanlısı Elif Özcan'ın fenalaştıkları görüldü. Baba Bahri Barçın cenaze aracının önünde bulunan oğlunun fotoğrafına dokunmak istedi.

Terhisine 2 hafta kalan şehit olan Barçın'ın 35 gün sonra evleneceği Elif Özcan da uzun süre gözyaşı döktü. Özcan yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı, cenaze aracından uzaklaştırıldı. Şehidin cenazesi alınan helallik ve okunan duaların ardından cenaze namazının kılınacağı Ulu Camii'ne götürüldü.

(FOTOĞRAF)


(DHA - Sinan BİLGİLİ-Hakime TORUN)
SONRAKİ HABER