Son dakika: Beşiktaş, Cyle Larin ile son kez masaya oturacak

Beşiktaş, Kanada Milli Takımı’ndaki performansı ile dikkat çeken yıldızını elinden kaçırmak istemiyor. Kulübün daha önceki 1 milyon 750 bin Euro’luk teklifini kabul etmeyen Cyle Larin ile önümüzdeki hafta konuşacaklarını belirten Emre Kocadağ, “Larin, Beşiktaş’tan memnun ama maaşında iyileştirme istiyor. İstediği rakamları aşağıya çekerse neden olmasın” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Beşiktaş, Cyle Larin ile son kez masaya oturacak

Beşiktaş yönetimi, Kanada Milli takımı’ndaki performansıyla dikkat çeken golcüsü Cyle Larin ile son kez sözleşme uzatmak için masaya oturacak.

Siyah beyazlılar sezon sonu mukavelesi bitecek olan larin’e kulüp menfaatleri doğrultusunda aldıkları karar gereği bu oyuncuya üst limit olarak 1 milyon 750 bin Euro önermişlerdi.

Fakat Kanadalı oyuncunun bu rakamın yükseltilmesini önermesi üzerine görüşmeler askıya alınmıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER