Çin'de bir yürüyen merdiven kazası daha !

Çin’de az daha bir yürüyen merdiven faciası daha yaşanıyordu.

F5HABER F5HABER
Çin'de bir yürüyen merdiven kazası daha !

Çocuğunu son anda kurtaran ama kendisini kurtaramayan kadının başına gelenler, bu kez bir temizlik işçisinin başına geliyordu. ŞÇin'de bulunan bir alışveriş merkezinde, temizlik yapan 35 yaşındaki işçinin bacağı yürüyen merdivene sıkıştı. Doktorlar, zedelenen bacağı kesmek zorunda kaldı.
Çin'de gerçekleşen olayda, 35 yaşındaki temizlik işçisi, temizlik yaparken talihsiz bir kaza yaşadı. Bacağını yürüyen merdivene sıkıştıran işçi, feci kaza sonucunda bacağını kaybetti.

İŞE 3 AY ÖNCE GİRMİŞTİ

Çin, Shanghai alışveriş merkezinde 35 yaşındaki temizlikçi yürüyen merdivenin üst basamağına basmak isterken ayağı yürüyen merdivenin boşluğuna geldi. Yürüyen merdiven talihsiz işçinin bacağını içine alınca derhal durduruldu. İşçinin bacağını çıkarmak için itfaiye çalışanları geldi. Doktorlar genç işçinin zarar gören bacağını kesmek zorunda kaldı. Üzüntüden mahvolan işçinin ailesi işe daha 3 ay önce girdiğini söylediler.

BİR YILDA 74 KAZA YAŞANDI

Merdiven yapım şirketi yürüyen merdivendeki arızanın sebebini araştırıyor. Merdiven kazalarının gittikçe arttığı Çin'de son bir yılda 74 yürüyen merdiven kazası oldu. Kazalarda 73 kişi ölürken 82 kişi de yaralandı.

SONRAKİ HABER