Hüseyin Eroğlu: "Çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz"

TFF 1. Lig'de 21 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Osmanlıspor'u konuk olacak Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Hüseyin Eroğlu: "Çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz"

Hüseyin Eroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige istedikleri gibi başlayamadıklarını, milli takım maçları için lige verilen aranın ardından Eskişehirspor'u 4-1 yendiklerini söyledi.

Eskişehirspor galibiyetinin özgüvenlerinin yükselmesi açısından önemli olduğunu kaydeden Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu hafta Osmanlıspor'la oynayacağız. Onların da yetenekli oyuncuları var, hücum yapmayı seven bir takım. Lige baktığımızda en altta Eskişehirspor görünse de çok önemli oyuncuları var. Her maç zor geçiyor. Biz hep kendi açımızdan değerlendiriyoruz. Rakibe göre değil kendi oyun sistemimiz ve oyun planımızın sahaya yansıması bizim için daha önemli."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER