Trump'tan "tek bir telefonla bir ülkeye girebiliriz" mesajı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'a olası bir müdahale konusunda, "Orta Doğu'da neler olacağını göreceğiz. Tek bir telefonla bir ülkeye girebiliriz. Bunun bugün olması şart değil. Yarın olur, iki hafta sonra olur." dedi.

VATAN VATAN
Trump'tan "tek bir telefonla bir ülkeye girebiliriz" mesajı

ABD Başkanı Donald Trump California eyaletinin Meksika sınırında inşası devam eden sınır  duvarında incelemelerde bulundu, buradaki süreç hakkında gazetecileri  bilgilendirdi.   İran'a olası bir askeri müdahale konusunda Trump, "Orta Doğu'da neler  olacağını zamanında göreceğiz. Bir müdahalede bulunmak her zaman kolaydır. Tek  bir telefonla herhangi bir ülkeye girebiliriz. Bunun bugün olması şart değil.  Yarın olur, iki hafta sonra olur." ifadesini kullandı.   Trump, geçen hafta görevden aldığı Beyaz Saray Ulusal Güvenlik  Danışmanı John Bolton ile de birçok konuda fikir ayrılıkları yaşadıklarını  vurgulayarak, "Bolton gibi insanlar Irak'a girmek istedi ve işler çok yolunda  gitmedi. Bataklığa saplandılar. Orta Doğu'da polis olduk. Bu korkunçtu." diye  konuştu. Sınıra inşa edilen duvar ile güney sınırındaki yasa dışı göçmen  krizini çözeceklerini vurgulayan Trump, "Artık daha fazla insan gelemeyecek."  dedi.       

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER