Konyaspor'un altyapı tesisi, Avrupa standartlarında!

Süper Lig ekibi İttifak Holding Konyaspor'un Avrupa standartlarındaki altyapı tesisi, hem A takımına oyuncu kazandırıyor hem de milli takıma sporcu gönderiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Konyaspor'un altyapı tesisi, Avrupa standartlarında!

Sezon başında Karatay Belediyesi ve Konyaspor yönetimince yenilenen Tatlıcak Tesisleri'nde 3 çim saha, modern fitness salonu, havuz ve her bir sporcu için ayrı odalar bulunuyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Konyaspor'un Konya'nın bir markası olduğunu ve belediye olarak her zaman destek vermeye çalıştıklarını söyledi.

Yeşil-beyazlı ekibin bu sene sezona iyi bir başlangıç yaptığını ifade eden Kılca, geçen haftaki BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasında talihsiz bir şekilde yenildiklerini belirterek, başarılı bir sezon geçireceklerinden emin olduğunu kaydetti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER