Cezaevi çıkışında gelinlikle karşılamıştı! Yaşadığı dehşeti anlattı: 'Seni yakacağım'

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 5 aylık hamile Hacer Atik, 11 gün önce cezaevinden çıkarken gelinlik giyerek kapıda karşıladığı dini nikahla beraber yaşadığı Muhsin Culfacı tarafından dövüldü. Atik’in elinde sigara da söndüren Culfacı’nın yakalanması için polis çalışma başlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Cezaevi çıkışında gelinlikle karşılamıştı! Yaşadığı dehşeti anlattı: 'Seni yakacağım'

Gölcük’te yaşayan ve 5 aylık hamile olan Hacer Atik, 11 gün önce cezaevinden çıkan Muhsin Culfacı’yı gelinlikle kapıda karşıladı. Geçen günlerde Muhsin Culfacı, iddiaya göre 5 aylık hamile eşi Hacer Atik’e sabah namazı kılmasını söyledi. Ancak Atik reddetti. Bunun üzerine Culfacı, evdeki elektrikli sobayı Hacer Atik'in üzerine attı, ardından da döverek sağ elinde sigara söndürdü. Hastaneye giderek darp raporu alan Hacer Atik şikayetçi oldu. Polis, Muhsin Culfacı’yı bulmak için çalışma başlatırken Atik ise barınma evine götürüldü.

'BENİ YAKMAYA ÇALIŞTI'

Güvenlik görevlisi olarak çalışan, ayrıca taksi şoförlüğü yapan Hacer Atik, yaşadığı dehşet dolu anları şöyle anlattı:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER