Brüksel Türk Başkonsolosluğu Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Türk Başkonsolosluklar yurt dışında Türklerin belirli işlerini gerçekleştirmek amacıyla bulunurlar. Başkonsolosluklar genellikle yurt dışında belirli bölgelerde bulunmaktadır. Bunlardan birisi de Brüksel Türk Başkonsolosluğu'dur. Peki, Brüksel Türk Başkonsolosluğu nerededir? Konsolosluk iletişim bilgileri, adresi, telefon numarası ve çalışma saatleri nelerdir? İşte merak edilen tüm detaylar.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Brüksel Türk Başkonsolosluğu Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Türk Başkonsolosluklar her ülkede belirli bölgelerde bulunmaktadır. Türk vatandaşlarının doğum, ölüm, evlenme, pasaport işlemleri gibi konularda yardımcı olmaktadır.

 Brüksel Konsolosluk

 Brüksel Konsolosluğu Belçika'da yer almaktadır. Brüksel Başkonsolosluğu göre bölgeleri: Brüksel Bölgesi, Brabant Flaman Vilayeti, Brabant- Valon Vilayeti, Liege Vilayeti, Namur Vilayeti, Hainaut Vilayeti, Luxembourg Vilayeti

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER