Andy-Ar'dan silahlı saldırı ile ilgili açıklama!

AK Parti'nin kamuoyu araştırmalarını yapan Andy-Ar firması bu sabaha karşı yaşanan saldırıyı doğruladı. Andy-Ar'dan saldırıya ilişkin yapılan açıklamada, "Açılan ateş sonucu kurşunlardan biri bina camına isabet etmiştir. Ancak tüm çalışanlarımızın bayram tatili sebebi ile izinli olması herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmasının önüne geçmiştir." denildi.

F5HABER F5HABER
Andy-Ar'dan silahlı saldırı ile ilgili açıklama!

AK Parti'nin kamuoyu araştırmaları için çalıştığı araştırma şirketi Andy-Ar bu sabaha karşı silahlı saldırıya uğramıştı.

Sabah 04.00 sıralarında gerçekleşen saldırıda zanlılar şirket merkezine 5 el ateş etti.

Polisin saldırganları yakalamak için çalışmaları sürerken Andy-Ar yaptığı bir açıklama ile olayı doğruladı.

"Kamuoyuna Duyurulur!" Başlığı ile sosyal medyadan paylaşılan açıklamada, "Dün gece sabaha karşı 04.00 sularında Andy-Ar/Yine Ajans)FACAR Grup binasına ateş açıldığı yönünde çıkan haberler doğru olup; açılan ateş sonucu kurşunlardan biri bina camına isabet etmiştir. Ancak tüm çalışanlarımızın bayram tatili sebebi ile izinli olması herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmasının önüne geçmiştir. Saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişilerin en kısa sürede yakalanması için Emniyet Teşkilatımız gerekli incelemeleri başlatmıştır. Olayın duyulması ile birlikte bize geçmiş olsun dileklerini ileten tüm paydaş ve dostlarımıza teşekkür ediyoruz" denildi.

Andy-Ar'dan silahlı saldırı ile ilgili açıklama! - Resim : 1

SONRAKİ HABER