Dolapta 5 gün dayanabiliyor... Soyduğunuz elmalar artık renk değiştirmeyecek

Yeşiliyle kırmızısıyla elma çok sevilen bir meyvedir. Ülkemizde de en güzel elmaların yetiştiği şüphesiz. Birçok tatlının ana malzemesi olduğu gibi yemeklere katılan soslarda da etkili rol oynuyor. Diyet listeleri için ise muhteşem bir ara öğün olan elma yanında bitki çayı ile harika oluyor. Ancak öyle bir sorun var ki, çözümü pek bilinmiyor. Bu sorun tabii ki elmanın çabucak kararması. Peki elmanın kararması nasıl engellenir? Cevabı ve elmalı nefis tarifler aşağıda…

HÜRRİYET HÜRRİYET
Dolapta 5 gün dayanabiliyor... Soyduğunuz elmalar artık renk değiştirmeyecek

Hemen herkes tarafından çok sevilen bir meyve olan elma, çekirdeğinden kabuğuna kadar sağlık saçıyor. Çocukların da çok sevdiği elmada en büyük sorun ise tek seferde hepsini tüketmek. Bunu önlemek için tabii ki yine mutfaktaki birkaç besinden yararlanabiliriz.

Çalışan annelerin kurtarıcısı olacak bu gizli hazine tabii ki de tuz. Tatlı mı tatlı elma ile tuzu birlikte düşünememiş olabilirsiniz. Ancak tuz üzerinde kalmayacak ve tadını asla hissetmeyeceksiniz. Peki bunu nasıl yapacağınızı merak ediyor musunuz? Cevabınız evet ise bu formülü hemen deneyin.

Dolapta 5 gün dayanabiliyor... Soyduğunuz elmalar artık renk değiştirmeyecek - Resim : 1

Malzemeler

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER