Yağmur Aşık ile Düzce'de yakalanan Erdi Sungur: Plan Emre'yi öldürmekti

Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık’la Düzce'de yol uygulaması yapan jandarma ekibinin aracına çarparak kaçtıktan sonra yakalanan Erdi Sungur, Emre Aşık'ı öldürmek için Yağmur Aşık’la plan yaptıklarını iddia ederek, "Düzce'de bir evde kalıyorduk. Keşif yaparken mezar yeri bakıyorduk. Plan Emre'yi öldürmekti" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yağmur Aşık ile Düzce'de yakalanan Erdi Sungur: Plan Emre'yi öldürmekti

Eski milli futbolcu Emre Aşık’ın boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık birlikte olan Erdi Sungur, geçen Mart ayında Düzce'de yol uygulaması yapan jandarma aracına çarparak kaçtı. Jandarma ekibi, olay yerinden kaçan Erdi Sungur ve Yağmur Aşık'ı yakaladı. Tutuksuz yargılanan Erdi Sungur, Yağmur Aşık’la yaşadıklarını anlattı. Yağmur Aşık’la 2010 yılından bu yana tanış olduklarını ileri süren Erdi Sungur, "Ben 2010 yılından bu yana tanışıyorum. Kendisi kulüplerde dansçılık yapıyordu. Öyle tanıştık. Benim arkadaşlarımın da olduğu ortamda tanıştık. Arkadaşlığımız güzel bir şekilde devam etti. Sonrasında Emre Bey'le evlendi. Evlendikten sonra birkaç görüşmemiz oldu. Ama bu düzgün bir arkadaşlıktı. Farklı bir arkadaşlık değildi. Uzun yıllar görüştük sonra ben cezaevine girdim. Cezaevine girdiğim zaman 3 yıl görüşemedik. 3 sene sonra ben açık cezaevine çıkınca kendisine ulaştım. Ulaştığımda da Düzce’ye gelip beni aldı. Firar ettim ben firar ettiğimde beni geldi ve aldı. 3-4 gün Düzce’de kaldık" dedi.

'BENDEN ÇOCUK SAHİBİ OLDU'

Cezaevinden firar ettiği dönemde Yağmur Aşık’la ilişkiye girdiklerini iddia eden Sungur, "Bu süreçten sonra gönül ilişkimiz oldu. Ben firarken benden çocuk sahibi oldu. Ben tekrar cezaevine girince telefonda tartışmalarımız oldu. Bu çocuğu ne yapacağım? Bu çocuğu doğursam bile sana göstermeyeceğim tarzında ufak bir tartışmamız oldu" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER