Son Dakika | Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan UEFA Avrupa Ligi kura çekimi sonrası ilk açıklama

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, UEFA Avrupa Ligi'nde Villarreal, Karabağ ve Maccabi Tel Aviv ile eşleşmelerini değerlendirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan UEFA Avrupa Ligi kura çekimi sonrası ilk açıklama

Rıza Çalımbay'ın beIN SPORTS canlı yayınında yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Diğer gruplara bakıldığında iyi bir gruba düştük. Zor rakiplerimiz var yine de. Ona göre tedbirimizi alacağız. Kadromuzu Avrupa'yı düşünerek kurduk. İnşallah bu gruptan çıkacağız. Ben Denizlispor'dayken de zorlu gruba katılmıştık ve o gruptan çıkmıştık. Villarreal zorlu ama inşallah ikinci tura yükseleceğiz. Hiçbir maç kolay olmayacak. Tek korkum sakatlık olmasın. Hiçbir maçtan korkumuz yok. Hepsiyle rahatça oynarız. Geçen yıl Vitesse ve Ajax ile hazırlık maçları yaptık. Birini yenip biriyle berabere kaldık. Türk takımları Avrupa'da artık korkarak oynamıyor. En iyisini yapmaya çalışacağız.

Ülkemize Avrupa'da başarılar ve puanlar lazım. Benim hedeflerimden biri Avrupa'da başarılı olmak. İnşallah bunu başaracağız.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER