Meteoroloji'den Marmara için yağış uyarısı!

Meteoroloji'nin son hava durumu verilerine göre Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu ve Karaman çevrelerinde yağış bekleniyor. Yağışların Hakkari çevrelerinde yoğun olmak üzere, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı beklenirken Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun yüksek kesimleri için çığ tehlikesi uyarısında bulunuldu.

VATAN VATAN
Meteoroloji'den Marmara için yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu verilerine göre Türkiye'nin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu ve Karaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.   Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Hakkari çevrelerinde yoğun olmak üzere, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in yüksek kesimlerinin dik yamaçları ile Doğu Anadolu’nun doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu yerler için çığ tehlikesi uyarısında bulunuldu.   Hava sıcaklığının Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da 3 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.   16 ŞUBAT 2020 YURTTA HAVA DURUMU   EDİRNE °C, 13°C Parçalı bulutlu   İSTANBUL °C, 11°C Parçalı ve çok bulutlu sabah saatlerinde doğusu hafif yağmurlu   KIRKLARELİ °C, 10°C Parçalı bulutlu   KOCAELİ °C, 13°C Parçalı ve çok bulutlu sabah saatlerinde hafif yağmurlu   DENİZLİ °C, 11°C Parçalı bulutlu   İZMİR °C, 15°C Parçalı ve çok bulutlu   KÜTAHYA °C, 6°C Parçalı bulutlu     MUĞLA °C, 14°C Parçalı bulutlu   ADANA °C, 16°C Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif sağanak yağışlı   ANTALYA °C, 19°C Parçalı bulutlu   HATAY °C, 12°C Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde hafif sağanak yağışlı   ISPARTA °C, 9°C Parçalı bulutlu   ANKARA °C, 10°C Parçalı bulutlu   ESKİŞEHİR °C, 8°C Parçalı bulutlu   KAYSERİ °C, 1°C Parçalı ve çok bulutlu   SİVAS °C, 1°C Parçalı ve çok bulutlu   BOLU °C, 7°C Parçalı ve çok bulutlu   DÜZCE °C, 12°C Parçalı ve çok bulutlu   KASTAMONU °C, 6°C Parçalı ve çok bulutlu   ZONGULDAK °C, 11°C Parçalı ve çok bulutlu   AMASYA °C, 10°C Parçalı bulutlu   SAMSUN °C, 11°C Parçalı bulutlu   TOKAT °C, 11°C Parçalı bulutlu   TRABZON °C, 11°C Parçalı bulutlu   ELAZIĞ °C, 1°C Parçalı ve çok bulutlu   ERZURUM °C, -3°C Parçalı ve çok bulutlu   MALATYA °C, 0°C Parçalı ve çok bulutlu   VAN °C, 0°C Çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren güneyinde yoğun olmak üzere aralıklı kar yağışlı   DİYARBAKIR -3°C, 5°C Çok bulutlu, gece saatlerinde karla karışık yağmur ve kar yağışlı   GAZİANTEP °C, 9°C Çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yağmurlu   SİİRT °C, 5°C Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve karla karışık yağmurlu   ŞANLIURFA °C, 11°C Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER