Bakan Kasapoğlu, şampiyon voleybolcuları kabul etti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2019 CEV Avrupa 16 Yaş Altı Küçük Kızlar Voleybol Şampiyonası finalinde İtalya’yı 3-0’la geçerek namağlup Avrupa Şampiyonu olan U16 Küçük Kız Milli Takımı ile bir araya geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Kasapoğlu, şampiyon voleybolcuları kabul etti

Ankara’nın Batıkent semtinde bulunan Ceren Damar Şenel Gençlik Merkezi’ndeki kabulde Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, milli sporcu ve teknik kadroyla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Bakan Kasapoğlu, namağlup şampiyonluğun çok farklı sevinçler yaşattığını belirterek, “Ülkemiz, gençlerimiz ve spor camiamız adına her birinize teşekkür ediyorum. Tabii ki biz bu tarz başarıların alt yaş gruplarından üst yaş gruplarına kadar devam etmesini arzuluyoruz. Bu şekilde çalışmamız gerektiğini de biliyoruz. Bu milli takımlarımız için geçerli olduğu kadar kulüplerimiz için de geçerli. Gençlerin başarılarının devamı ve bir sonraki süreçte üst takımlarda devam etmeleri ayrı bir önem. Bu günleri inşallah yarınlara taşıyacağız. Sizler bu sevinçleri, başarıları bizlere yaşatarak sizden sonraki gençlere de rol model oluyorsunuz. Bizim gençlerimiz yetenekli, azimli, çalışkan. Özellikle son 17 yılda spora yatırım yapan bir ülkeyiz, çok güzel imkanlar var her branşta. Bu sayede Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu vizyon bizleri bu noktaya getiriyor” diye konuştu.

KASAPOĞLU: TÜRKİYE'DEKİ GENÇ NÜFUSU DEĞERLENDİRECEĞİZ

Bakan Kasapoğlu, sporu hayatın her alanına yayacaklarını ve bunun için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini ifade ederek şunları dedi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER