İstanbul'da yağış sürprizi! Meteoroloji'den sel uyarısı

İstanbul'da aniden bastıran sağanak, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Trakya Bölgesinde yağış dolayısıyla oluşabilecek sel, su baskını ve yıldırım tehlikelerine karşı vatandaşlar uyarıldı.

GASTE24 GASTE24
İstanbul'da yağış sürprizi! Meteoroloji'den sel uyarısı

İstanbul'da aniden bastıran sağanak yağışa vatandaşlar hazırlıksız yakalandı. Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, Trakya Bölgesi de kuvvetli sağanak yağışın etkisi altına giriyor.

Yapılan açıklamada, yağış dolayısıyla oluşabilecek sel, su baskını ve yıldırım tehlikelerine karşı vatandaşların dikkatli olması vurgulandı.

TRAKYA'DA SEL TEHLİKESİ 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzeybatısı ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun parçalı bulutlu, bu akşam Edirne, Kırklareli ve Kars, öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Kırklareli il merkezi ile Kofçaz, Demirköy ve Pınarhisar ilçelerinde yerel olarak kuvvetli (20-40 kg/metrekare) olması bekleniyor.

Kaynak: Ajanslar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER