Yeşil Bursa Turhan Şen'e emanet

BURSASPOR'un pilot takımı Yeşil Bursa'nın yeni antrenörü Turhan Şen, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen törenle imza attı.

F5HABER F5HABER
Yeşil Bursa Turhan Şen'e emanet

BURSASPOR'un pilot takımı Yeşil Bursa'nın yeni antrenörü Turhan Şen, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen törenle imza attı.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Yeşil Bursa Başkanı Cem Öztürk, yönetim kurulu üyeleri, Bursaspor Başkanı Ali Ay ve Bursaspor'un altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ali Turan da katıldı.

Bursaspor Başkanı Ay, bundan sonra Bursaspor Akademi Takımları'nda görev alan antrenörlerin Yeşil Bursa'da çalışacağını belirtirken şunları söyledi:

"Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey'in yaptırdığı İbrahim Yazıcı Stadı, yapım aşamasında. Şu an bitecek gibi görünmüyor. Taraftar da sadece biz maça gelmek istiyoruz, demeli. Çünkü misafir takım taraftarları bizim taraftarlarımızdan daha fazla oluyor, ben bu duruma üzülüyorum."

"TARAFTARIMIZ BEŞİKTAŞ MAÇINDA ÖRNEK OLMALI"

Başkan Ali Ay, Bursaspor'un yarın deplasmanda oynayacağı Beşiktaş müsabakası ile ilgili olarak da şöyle konuştu:

"Çok önemli maç ama benim şahsi fikrim ligdeki 17 takımdan birisi olan Beşiktaş ile oynayacağız. Ben öyle görüyorum. Çocuklar hazırlandılar. Geçen haftaki galibiyet onlara moral verdi. Yenilirsek, ilk defa yenilmeyeceğiz, yenersek de ilk defa yenmeyeceğiz. Benim tek arzum Bursaspor'un taraftarını herkese göstersinler. Taşkınlıklar olmasın. Biz Türkiye'ye örnek olmak zorundayız. Çünkü hakikaten bizim taraftarımız böyle bir taraftar. Yarın inşallah başarılı sonuç alır geliriz ama alamasak da dünyanın sonu değil. İnşallah yenen taraf biz oluruz."

(DHA - Cemal EKENTOK)
SONRAKİ HABER