Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yargı paketine ilişkin, "Parlamentoya gelecek olan değişiklikleri görmeden yorum yapmanın sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Adalet Bakanlığı bir hazırlık yapıyor zaten. Değişik seferlerler ifade edildi. Gelir Parlamentoya, biz o çerçevede kendi görüşümüzü ifade ederiz." dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "Türkiye'nin Geleceği İçin Lider Ziyaretleri" kapsamında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu parti genel merkezinde ziyaret etti. Karamollaoğlu'nu partiye gelişinde Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak karşıladı.

Bir saat 15 dakika süren ziyaret sonrası Kılıçdaroğlu ve Karamollaoğlu basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu ile gayet güzel, doyurucu bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirterek, "Hem Türkiye'yi, hem dünyayı, hem bölgemizi konuştuk, düşüncelerimizi birbirimize aktardık. Sayın Genel Başkan'ın düşünceleri bizim çok değerli ve önemliydi. O düşünceleri paylaşmak, öğrenmek de bizim açımızdan büyük bir yarar sağladı. Kendilerine ziyaretleri dolayısıyla yürekten teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER