Unkapanı’nda başladı şimdi 700 mağazada

İstanbul Unkapanı’nda 2 komşu dükkânın ortakları tarafından kurulan muhafazakâr giyim markası Zühre, yurtiçi ve yurtdışında 700 mağazaya ürün veriyor. 5 yılda 10 mağaza açmayı planlayan şirket, 50 olan bayi sayısını da 200’e çıkarmayı hedefliyor. İhracatta bugüne kadar Körfez ülkelerine odaklanan Zühre, Amerika, Rusya ve Avrupa’da da büyümek istiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Unkapanı’nda başladı şimdi 700 mağazada

MUHAFAZAKÂR giyim markası Zühre, hem yurtiçinde hem de yurtdışında işlerini büyütüyor. 14 yılı geride bırakan firma bugüne kadar ağırlıklı olarak toptan üretim ve franchise vererek büyürken, 2020’de hem mağazalaşma hem ihracat hem de e-ticaret alanlarında atağa kalkacak. Kuruluş hikayelerini, yatırımlarını ve yeni dönem hedeflerini dinlemek için bir araya geldiğimiz Zühre Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Yazıcıoğlu, Türkiye’de 500, yurtdışında 200 nitelikli mağazada Zühre markalı ürünlerin satıldığını dile getirdi.

Kendi mağazalaşma süreçlerine yeni başladıklarını belirten Yazıcıoğlu, 5 yılda 10 mağaza açacaklarını dile getirdi. Mağazalarının 5’inin İstanbul’da olacağını dile getiren Yazıcıoğlu, “Yönetimi bize ait bu mağazalar markamızın örnek mağazaları olacak ve franchise sisteminin büyümesini sağlayacak. Şuan 50 olan franchise sayımızı da 5 yılda 200’e çıkarmayı planlıyoruz” dedi. Fason üretimi seçtiklerini ve üretim kanalında yaklaşık 15 partnerleri olduğun ifade eden Yazıcıoğlu, “ Yılda 500 binin üzerinde ürün üretip satıyoruz. Bunu ilk etapta 1 milyona, 5 yılda ise 2 milyona taşıyacağız” şeklinde konuştu.

45 ÜLKEYE İHRACAT

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER