Zerrin Özer'in iddiasında ismi karıştırılan Güner Ümit isyan etti: "Tecavüzcün ben miyim?"

Usta sanatçı Zerrin Özer'den yıllar sonra gelen tecavüz itirafı gündeme bomba gibi düşmüştü. Zerrin Özer, katıldığı programda "Abim dediğim insanın tecavüzüne uğradım" sözleriyle yaşadığı kötü olayı anlatmıştı. Özer'in bahsettiği kişinin ismi programda Ümit Güner olarak ifade edilmiş olsa da sosyal medyada bir dönemin ünlü sunucularından Güner Ümit adı tecavüz olayı ile anılmıştı. Yanlış anlaşılma sonrası isyan eden Güner Ümit yıllar sonra ortaya çıktı ve Zerrin Özer'e seslendi.

Zerrin Özer'in iddiasında ismi karıştırılan Güner Ümit  isyan etti:  "Tecavüzcün ben miyim?" - Sayfa 1

Zerrin Özer, yıllar önce katıldığı “Yasemin'in Penceresi’’ adlı TV programında yakın bir aile dostunun tecavüzüne uğradığını açıklamıştı. Zerrin Özer'e tecavüz eden kişinin Ümit Güner olduğu iddiası yeniden gündeme gelmişti. Armağan Çağlayan'ın programına katılan sanatçı, Ümit Güner ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

 

112
Zerrin Özer'in iddiasında ismi karıştırılan Güner Ümit  isyan etti:  "Tecavüzcün ben miyim?" - Sayfa 2

Bu programdan sonra sosyal medya, görsel ve yazılı basında seslendirme sanatçısı olan Güner Ümit'in ismi ve fotoğrafları yer alarak gündem oldu. Günlerdir bu çirkin karışıklıktan murdarip olan Güner Ümit, hakkında çıkan yalan haberlere isyan etti. Güner Ümit, olayın perde arkasını anlattı.

 

212
Zerrin Özer'in iddiasında ismi karıştırılan Güner Ümit  isyan etti:  "Tecavüzcün ben miyim?" - Sayfa 3

"AİLECE PERİŞANIZ"
 

Bu olaydan dolayı bir haftadır ailece perişan olduklarını ve uyku uyuyamadığını belirten Güner Ümit, "Bir haftadır ailece çok sıkıntılar çekiyoruz bu olaylardan dolayı. Uyuyamıyorum artık. Robert De Niro'nun bir sözü var. 'Bu kötü dünyanın bir de cehennemi var.' diye on gündür bunu yaşıyorum." dedi.

312
Zerrin Özer'in iddiasında ismi karıştırılan Güner Ümit  isyan etti:  "Tecavüzcün ben miyim?" - Sayfa 4

Ümit, bu süreçte yaşadıklarını ve olayı nasıl öğrendiği sorusuna şu yanıtı verdi:

Ben en son televizyonlara 2006'da çıktım. O günden beri de kendi halimde yaşıyorum, inzivaya çekildim. Benim sosyal medya hesaplarım da olmadığı için olayı arkadaşlarım haber verdiler. Dediler ki 'Ümit Güner diye biri bu haltı yemiş ancak basın bunu Güner Ümit diye çevirmiş.' Benim bu olayla bir alakam yok. Sen (Ali Eyüboğlu) bu olayın geçmişini benden daha iyi biliyorsun. Eskiden de Orhan Gencebay diye çevirmişlerdi. Şimdi de ihale bana kaldı. Pantolonu uyduramadılar, gömleği bana verdiler!

412