Yürek Çıkmazı dizisini alt üst eden gelişme; Gerçek sandığınızdan farklı çıkabilir

İddialı yapımların adresi TRT 1'in dikkat çeken dizisi Yürek Çıkmazı 13. bölüm 31 Ocak Salı yani bu akşam seyircisi ile buluşacak. Milyonların soluksuz izlediği Yürek Çıkmazı yeni bölümde dengeleri alt üst edecek edecek bir gelişme yaşanırken, dizinin kadrosuna da bomba bir isim dahil olacak. Detaylar haberimizde.

Yürek Çıkmazı dizisini alt üst eden gelişme; Gerçek sandığınızdan farklı çıkabilir - Sayfa 1

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan Yürek Çıkmazı dizisi beklenen fazla ilgi gördü. Yürek Çıkmazı Halil ve Zeynep aşkı ile ilgiyle takip edilirken, Yürek Çıkmazı 13. bölümde yaşanan son gelişmeler ağızları açık bırakacak.

118
Yürek Çıkmazı dizisini alt üst eden gelişme; Gerçek sandığınızdan farklı çıkabilir - Sayfa 2

Kişilik bozukluğu olan bir adama rağmen çocukları için hayatta kalma mücadelesi veren Cennet'in hayat hikayesi ilk günden ekranlara bomba gibi düşmüştü. 

218
Yürek Çıkmazı dizisini alt üst eden gelişme; Gerçek sandığınızdan farklı çıkabilir - Sayfa 3

Cennet'in ölmeden önce arkasında bıraktığı mektupla Yürek Çıkmazı Yılmaz, Halil, Feride ve Birsen karakterlerinin hayatını etkileyen olaylar da adeta nefessiz izleniyor. 

318
Yürek Çıkmazı dizisini alt üst eden gelişme; Gerçek sandığınızdan farklı çıkabilir - Sayfa 4

İrem Helvacıoğlu, Alp Navruz, Ayça Bingöl, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Bihter Dinçel gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Yürek Çıkmazı reyting sonuçlarında da zirvelerde yer almayı başarıyor. 

418