Yürek Çıkmazı dizisi ekranlara bomba gibi düştü; Yürek Çıkmazı konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yürek Çıkmazı bu akşam TRT1 ekranlarında görücüyüye çıkacak. Henüz yayınlanmadan önce tüm dikkatleri üzerine çeken Yürek Çıkmazı'nda Türkiye'nin kanayan yarası olan bir konu ele alınıyor. Gündeme bomba gibi düşen yeni dizide Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu gibi ünlü isimler rol alıyor. Günlerdir merakla beklenen Yürek Çıkmazı dizisinin konusunu ve oyuncularını haberimizde derledik...

Yürek Çıkmazı dizisi ekranlara bomba gibi düştü; Yürek Çıkmazı konusu nedir, oyuncuları kimler? - Sayfa 1

Yürek Çıkmazı için geri sayım sona erdi. Bu akşam TRT1 ekranlarında seyircisi ile buluşmaya hazırlanan yeni yapımda maalesef sıklıkla yaşanan kadın cinayetlerinin konu alınması diziyi şimdiden fenomen haline getirdi bile. Peki heyecanla beklenen Yürek Çıkmazı dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? Yürek Çıkmazı dizisi ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

116
Yürek Çıkmazı dizisi ekranlara bomba gibi düştü; Yürek Çıkmazı konusu nedir, oyuncuları kimler? - Sayfa 2

Usta oyuncu Mesut Akusta, Ayça Bingöl, Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı Yürek Çıkmazı dizisi bu akşam itibari ile yayın hayatına başlıyor. 

216
Yürek Çıkmazı dizisi ekranlara bomba gibi düştü; Yürek Çıkmazı konusu nedir, oyuncuları kimler? - Sayfa 3

TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı, Teşkilat, Alparslan: Büyük Selçuklu, Kasaba Doktoru ve Balkan Ninnisi dizilerinin yanına bir yenisi daha eklendi. 

316
Yürek Çıkmazı dizisi ekranlara bomba gibi düştü; Yürek Çıkmazı konusu nedir, oyuncuları kimler? - Sayfa 4

Özellikle Gönül Dağı ile reyting rekorları kıran TRT1'in yeni dizisi Yürek Çıkmazı ile daha fazla başarıya ulaşacağı kesinleşti diyebiliriz. Yayın hayatına başlamadan önce tanıtımlarıyla sosyal medyada gündem olan Yürek Çıkmazı'nın konusu, ekran başındakilerin dikkatini fazlasıyla çekti. 

416