Yolun karşısına geçmek isterken çimento tankerinin çarpmasıyla öldü

Eskişehir'de, yolun karşısına geçmek isteyen kişi, çimento tankerinin çarpması sonucu yaşımını yitirdi. Ölen kişinin üzerinden kimlik çıkmazken, tanker sürücüsü ise gözaltına alındı.

Yolun karşısına geçmek isterken çimento tankerinin çarpmasıyla öldü - Resim: 1

Kaza, akşam saatlerinde Eskişehir- Alpu karayolunda meydana geldi. Y.S. yönetimindeki 33 CVS 29 plakalı çimento tankeri, yolun karşısına geçmek isteyen erkek yayaya çarptı. 

Yolun karşısına geçmek isterken çimento tankerinin çarpmasıyla öldü - Resim: 2

Tankerin altında kalan kişi, yaklaşık 10 metre sürüklendi. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye gelen polis ve sağlık ekiplerince yapılan kontrolde yayanın hayatını kaybettiği belirlendi.

Yolun karşısına geçmek isterken çimento tankerinin çarpmasıyla öldü - Resim: 3

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından, ölen kişinin cesedi, Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Tanker sürücüsü Y.S. ise ifadesi için polis merkezine götürüldü.

Yolun karşısına geçmek isterken çimento tankerinin çarpmasıyla öldü - Resim: 4

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.